Новини

Кеша присвятила пісню Ніколасові Кейджу

26 марта 2020

Виконавиця композиції «Praying» виклала новий твір на своїй інстаграм-сторінці разом із роликом. Відеорядом для останнього послугували фрагменти з фільмів за участю голлівудської зірки. Також Кеша додала уривки з собою. На кадрах вона постає з блискітками на обличчі.

Артистка співає:

«Я у відпустці, залишаю Лас-Вегас. Запросіть мене, ось номер мого агента. Трясця, я національний скарб, я викликаю дощ у пустелі. Я стаю восьминогом, пірамідою. Думаєш, я особлива? Я сиджу на ла*ні Ніколаса Кейджа».

Поки триває пісня, можна почути голос Кейджа: «Хороша ідея, лялечко!»/«Good call, baby doll!» Це фраза з його супергеройського фільму 2010 року «Пипець».

Відео виконавиця прокоментувала просто: «Настрій».

У січні Ніколас Кейдж охрестив після «веселої» зустрічі суперфанку Кешу «дивовижною пані».

Актор тоді зазначив:

«Я завжди захоплювався музикою Кеші; вона неймовірно талановита. Я був радий познайомитися з нею, і її зацікавив фільм. Отож це був приємний час».

Тим часом американська попзірка нещодавно поділилася, що її «надихнула» Аріана Ґранде.

«Ти можеш пережити різне, але коли бачиш когось на кшталт Аріани Ґранде, то надихаєшся, як витончено вона прямує власним шляхом».

Своїми натхненниками Кеша також уважає Бейонсе, Доллі Партон та Іґґі Попа, оскільки, за її словами, вона бере приклад із них, коли йдеться про стосунки з критиками та ненависниками.

«Чи звернули б вони увагу на те, що кажуть ненависники? Ні. Вони зайняті», – мовила співачка.