Новини

Ke$ha впала на сцені в Дубаї

12 февраля 2018

Бути артистом – значить якнайліпше тішити публіку. Ke$ha, схоже, була настільки зосереджена на задоволенні глядачів, що травмувалася. Випадок стався 9-го лютого на фестивалі «RedfestDXB» у Дубаї.

На відео, яке дісталося ресурсу «TMZ», виконавиця «Die Young» поряд із гітаристом співає «We R Who We R». Аж раптом її підкосило – і вона впала. Хоч на вигляд Кеші було боляче, вона одразу встала й продовжила виступ, ніби нічого й не відбулося. Шанувальники, які стали свідками падіння, підбадьорили її.

Але це – не єдина подія, у зв’язку з котрою ім’я знаменитості згадали в заголовках. Під час зворушливого виконання «Praying» на нещодавній церемонії «Греммі» вона викликала на очах публіки сльози.

Співачці тоді склади на сцені компанію Каміла Кабелло та Bebe Rexha. Артистка присвятила композицію руху «MeToo» і жінкам, які зазнали насильницьких нападів. У тексті композиції Кеша виклала особистий досвід щодо пережитих інтимних домагань.

«Я сподіваюся, що ця пісню почують люди, котрі перебувають у розпалі боротьби. Щоб вони розуміли: як би погано не було, через це можна пройти, – зазначила співачка. – Якщо ви сповнені любов’ю і правда на вашому боці, ви ніколи не будете розбитими. Не вішайте носа».