Новини

Кеті Перрі: «Гелікоптерне освідчення Орландо Блума в плани не входило!»

26 февраля 2019

Британський актор освідчився Кеті на цьогорічний День святого Валентина із каблучкою за п’ять мільйонів доларів. Раніше вважали, що Орландо принагідно влаштував спеціальну тематичну вечірку, на котру завітали родичі та друзі. Але під час розмови з Джиммі Кіммелом у понеділок увечері виконавиця «Lord of the Rings» змалювала, як усе було насправді. А трапилося освідчення в гвинтокрилі.

«Це був День святого Валентина… Я думала, що після вечері ми ознайомлюватимемось із мистецтвом, але замість цього ми під’їхали до гелікоптера», – пригадала Перрі.

Коли пара була в повітрі, Блум вручив Кеті записку, у якій докладно описав свої почуття до неї. Цим листом актор мав на меті відвернути увагу Кеті: поки вона читала написане, він витягнув кільце з кишені жакета. Однак план дещо зірвався, коли Орландо зрозумів: коробка з каблучкою була завелика, щоб таємно витягнути її з куртки. Нарешті він настільки сильно потягнув коробку, що розірвав кишеню й ненароком розбив ліктем пляшку шампанського.

Кеті зробила все можливе, щоб ігнорувати ці технічні недоліки, і сказала ведучому: освідчення виявилося «дійсно солодким».

«Він зробив усе напрочуд добре», – долала співачка.

Орландо подбав не тільки про оригінальні обставини освідчення. Він зробив усе, щоб прикраса сподобалася обраниці. Ювелірний виріб оздоблений чотирикратним рожевим овальним діамантом, навколо котрого – вісім білих діамантів.

Наречений запитав, чи допомогла б супутниця йому з вибором приголомшливого аксесуара, на що Кеті відповіла: «Я висловила свою думку».

Шлюб не буде першим для Орландо та Кеті. Перрі з 2010-го по 2012-й була заміжня за Расселом Брендом. А законною Орландо була з 2010-го по 2013-й модель «Вікторіас Сікрет» Міранда Керр, із якою він нажив сина Флінна.