Новини

Кеті Перрі та Роберт Паттінсон улаштували побачення в Лос-Анджелесі

30 января 2018

Кеті Перрі і Роберт Паттінсон, схоже, вирішили спонукати таблоїди на створення нових матеріалів про себе. А точніше – про ймовірний роман. Виконавиця «Swish Swish» і зірка «Сутінків» спричинили появу чуток про свої стосунки ще в серпні. А днями, 26-го січня, їх знову помітили разом. Було це в одному з французьких ресторанів Лос-Анджелеса.

Як розповіли очевидці, знаменитості відвідали харчовий заклад із кількома приятелями. За словами інсайдера, Роберт і Кеті, що тривалий час дружать, мали вигляд закоханої пари: постійно загравали. «Упродовж усього вечора вони торкалися та лоскотали одне одного. Схоже, що їм було дуже комфортно разом», – поділилося джерело.

Відвідувачі ресторану поважали приватність знаменитостей. Хоч деякі з них звертали увагу на ймовірну пару, але за автографами чи самознімками підійти ніхто не наважився. 

Торішнього серпня знаменитостей також заскочили в одному з готельних ресторанів. У той час у пресі навіть з’явилися припущення, що Паттінсон зраджує свою тодішню дівчину – FKA twigs. Тож ні для кого не дивина, що дружба Кеті й Роберта поступово переросла в роман.

Подейкують, Кеті й Роберт почали зустрічатися ще 2013-го року. Перед тим він мав стосунки з Крістен Стюарт. А от Перрі 2017-го устигла ще й із Орландо Блумом роман покрутити. Потому навіть писали, що вони возз’єднуються. Але Кеті, як показує нинішня ситуація, вирішила зосередитися на Робертові.