Новини

Кеті Перрі – найоплачуваніша цього року жінка в музиці

20 ноября 2018

Щовечора гонорар 34-річної співачки під час її гастролей «Witness: The Tour» становив мільйон доларів. З червня 2017-го по червень 2018-го виконавиця дала понад вісімдесят концертів. На додаток, як стверджують у публікації «Forbes», артистка зробила двадцять мільйонів доларів на тому, що стала суддею телевізійного талант-шоу.

Друге місце в списку дісталося Тейлор Свіфт, компенсація праці котрої за рік становить вісімдесят мільйонів. У виданні зазначили, що чимало людей очікували побачити її на верхівці, але цього не сталося. Річ у тім, що чимало шоу в межах її стадіонного туру «Reputation» опинилися за межами червнево-червневого періоду. Попри це видання нового альбому «Reputation» винесло її на верхівки чартів по світу. Тейлор продала два мільйони копій диска за перший тиждень після релізу, тож усе це, безумовно, посприяло зміцненню її все ще приголомшливого грошового балансу.

Трійку в списку з шістдесятьма мільйонами вічнозелених замкнула Бейонсе. Усе завдяки виступу на «Коачелі» і спільному студійникові з чоловіком Джеєм Зі. У Квін Бі схожа з Тейлор Свіфт ситуація: чимало шоу в межах її туру «On The Run II» випали з обраного виданням часового періоду. Це означає, що невраховані показники відобразять у рейтингу наступного року.

Нижче за колег опинилися: Пінк (п’ятдесят два мільйони), Леді Ґаґа (п’ятдесят мільйонів), Дженніфер Лопес (сорок сім мільйонів), Ріанна (тридцять сім із половиною мільйонів), Гелен Фішер (тридцять два мільйони), Селін Діон (тридцять один мільйон) і Брітні Спірс (тридцять мільйонів).