Новини

Кеті Перрі під час блокування проходить прискорений батьківський курс

25 мая 2020

Вагітна попзірка самоізолюється з нареченим Орландо Блумом, його дев’ятирічним сином Флінном, а також іншими молодими членами сім’ї, і цей досвід слугує для неї прискореним батьківським курсом.

«Із нами трирічна та шестирічна дитина, у мого брата – восьмирічне чадо, а в Орландо – дев’ятирічний син. Я нашвидку вчуся бути мамою. Діти тяжіють до мене завдяки своїй музиці, тому я звикла до них, але я не звикла прокидатися справді рано вранці, коли вони стоять і дивляться на мене біля мого ліжка!» – поділилася Кеті під час британського чат-шоу Ґрема Нортона.

Іще нещодавно гітмейкерка «Firework» розповіла «Entertainment Tonight» про своє нинішнє життя:

«Я знайшла чимало способів бути напрочуд удячною та тримати зв’язок зі своєю сім’єю на значно глибшому рівні, ніж просто відпустка чи відпочинок. Сім’ї, партнери та, гадаю, просто люди, котрі проводять карантин разом, закладають новий фундамент. Ми ніколи не забудемо цей час!»

Минулої п’ятниці Перрі долучилася до «Серії літіх концертів/Summer Concert Series» на телешоу «Доброго ранку, Америко». Артистка виконала пісні «Daisies» і «Never Really Over».