Новини

Кеті Перрі показала в тропічному кліпі, як роз’їжджає на мотоциклі

16 октября 2019

До екранізацій артистки додалося відео на пісню «Harleys in Hawaii». У ньому зірка роз’їжджає на тлі мальовничих острівних краєвидів на відомому байку. Кеті знялася в шкіряній куртці з логотипом інь-янь на спині, який можна побачити в її попередньому музичному відеокліпі на трек «Never Really Over».

«Перебувати на задній частині мотоцикла на Гаваях, коли повітрям дме в обличчя, це так прекрасно, – нещодавно розповіла Перрі «Official Charts Company». – Я чітко пам’ятаю, де була; ріг вулиці в Оаху, де шепотіла Орландо [Блуму, її нареченому й акторові]: «Я збираюся написати пісню під назвою «Harleys in Hawaii»». І я це зробила. Це в якийсь момент буде представлено».

Композиція, співавтором і співпродюсером якої став Чарлі Пут, це третій цього року сингл артистки. Перед цим з’явилися «Small Talk» і «Never Really Over».

Тим часом Перрі та її колеги зі створення треку «Dark Horse» оскаржили вирок, за яким вони винуваті в копіюванні основного біта реппісні Маркуса Ґрея (також відомого як Flame) за 2008 рік «Joyful Noise». Відповідачі назвали первісне рішення «похмурим невиконанням правосуддя».

«Помилкові вердикти в цьому випадку та встановлений тим самим прецедент завдають серйозної шкоди творцям музики та музичній індустрії в цілому», – ідеться в заяві Перрі.