Новини

Кеті Перрі представила нову пісню, але найближчим часом гастролювати не планує

9 августа 2019

Кеті Перрі зазначила, що поки не «їздитиме в тури», але це не зупинить її від презентації нової музики.

У четвер 8-го серпня 34-річна співачка пригостила шанувальників свіжим треком «Small Talk», а також провела наживо розмову в інстаграмі.

На запитання, чи скоро вона вирушить у дорогу, Кеті відповіла:

«Найближчим часом гастролювати не збираюся, але видаватиму нову музику. Коли я гастролюю, я об’їжджаю увесь світ. Це потребує значного планування. Це займає рік».

Артистка додала:

«Коли я на гастролях, я люблю це. Я люблю ділитися пригодами, культурою… містами, якими мені подобається насолоджуватися, і людьми, із котрими я зустрічаюся, людьми, із котрими я знаходжу зв’язок. Отже, ви дізнаєтеся, коли я почну тур».

У новій пісні «Small Talk» Кеті ідеться про суперечливі почуття після розриву стосунків. Композиція написана в співавторстві з Чарлі Путом, Йоганом Карлссоном і Джейкобом Кашером Гіндліном.

Текст пісні включає рядки:

«Поводимося так, наче ніколи не зустрічалися. Злягаємося так, наче ми забули, що були коханцями. Чи не дивно, що ти бачив мене голою. Ми говорили про вічне, А тепер – про погоду. Гаразд, я просто не можу повірити. Ми перейшли від незнайомців до коханців до незнайомців, А нині є лише спогади».

Раніше співачка та її поплічники програли суд, котрий зобов’язав їх виплатити значну суму за порушення авторських прав.