Новини

Кеті Перрі щосили старається приховати особисте життя

9 января 2018

У виконавиці «Firework» було чимало романів зі знаменитостями. Серед обранців Кеті опинялися Расселл Бренд, Джон Маєр й Орландо Блум. Нині співачка поділилася зі 170 мільйонами шанувальників у Твіттері й Інстаграмі, що наполегливо перебирає між тим, чим ділитися з публікою, а що залишати тільки для себе.

«Що ж, це – наче ходіння по канату, – зазначила Перрі 8-го січня, пишуть у виданні «People». – Ви не повинні відповідати на всі запитання. Ви не під присягою. Вам не потрібно залишати хлібні крихти у соціальних мережах, якщо ви цього не хочете».

Також артистка додала: «Але деякі люди роблять це й потребують цього, і це – інструмент. Послухайте, все, що стосується слави, – це лише побічний продукт того, що я роблю. Я не спрямовувала на це зусилля спеціально. Я просто хочу розповідати історії, співати й контактувати з людьми».

Вищезгадані коментарі виконавиці виринули всього через кілька днів після того, як фотомисливці заскочили її за обідом із колишнім обранцем Орландо Блумом на Мальдівах. Тоді пожвавилися чутки, що вони відновили роман, але джерело в коментарі для «People» спростувало припущення.

«Орландо та Кеті на свята подорожували окремо, а потім зустрілися на Мальдівах. Вони веселилися й були раді побачити одне одного, але тут немає нічого серйозного, – пояснив інсайдер. – Орландо може сказати про Кеті тільки хороше. Вона дуже зайнята роботою. Вони знову перетнуться, коли це дозволятимуть їхні робочі графіки».

Перрі та Блум зустрічалися протягом 2016-го й розбіглися торішнього лютого. У серпні 2017-го виникли чутки про їхнє примирення, коли колишню парочку помітили разом на концерті Еда Ширана в Лос-Анджелесі.