Новини

Кеті Перрі стверджує, що ніколи не вдавалася до пластичних операцій, але не гребувала ін’єкціями

17 января 2018

Кеті Перрі може експериментувати з багатьма продуктами для краси, але задля підрихтування зовнішності вона ніколи не погодиться на хірургічне втручання. Про це співачка розповіла в інтерв’ю для «Refinery29». Одначе під час час розмови про красу та макіяж вона також додала, що користувалася лазерною косметологією і здійснювала ін’єкції, аби позбутися мішків під очима.

«Пластики в мене не було, – розповіла співачка. – От лазерна терапія й наповнювачі під очі були. Це я рекомендую всім, хто хоче позбутися темних кіл, але все інше в мене справжнє».

Про спекуляції щодо її зовнішності вона додала: «Люди схильні думати, що вони штучні, але це не має значення».

Разом із тим 33-річна виконавиця не прости пластичної хірургії. Кеті пояснила: «Ми сахаємося від негативної стигми, яка стосується фізичних змін. Звісно, завжди будьте справжніми, але якщо хтось хоче підправити ніс, і це дозволить йому почуватися ліпше, більше любити свій профіль, тоді вперед!».

Вона також дає кілька порад тим, хто планує провести пластичну хірургію: «Зробіть усе, що спонукає вас почуватися краще. Продовжуй у терапії, але зроби це, дівчинко!».

Про останні віяння співачка сказала: «Тенденції змінюються так швидко, що за ними й не встигнеш. Пригадуєте, наприклад, як Фаррелл носив цю шапку і всі такі: «Що-о-о?». Ми всі так реагували, дивилися скоса, але ці люди й започатковують тренди. Пробувати нові зачіски, грати зі стилем – це весело. Це те, що мене цікавить».

Іще Перрі розкрила таємницю свого стрункого стану. За її словами, вона поліпшила дієту. При цьому виконавиця зазначила: «Я люблю їжу. Іноді, коли в мене кепський настрій, я втішаюся морозивом».

Артистка продовжила, що ця «швидка втіха змушує почуватися вас краще якусь мить, а потім виливається в тривалу роботу над собою». Проте торік, мовила знаменитість, вона дотримувалася збалансованого харчування. «Їла ліпше, аніж коли-небудь до цього: менше швидкого харчування, менше цукру – і стійкість мого тіла була значно кращою. Моє обличчя просто сяяло», – поділилася Кеті Перрі.