Новини

Кеті Перрі відзначила 35-й день народження в Єгипті разом із Орландо Блумом

4 ноября 2019

Кеті Перрі та її наречений Орландо Блум вирушили до країни одного з семи див світу, щоб відсвяткувати її 35-й день народження.

Гітмейкерка «Dark Horse» відзначила віху життя минулого місяця й виклала в інстаграмі знімки себе з обранцем на тлі пірамід, червоного заходу сонця й верхи на верблюді.

«Стародавні єгиптяни вірили, що коли ти йдеш, твоє серце треба зважити. Воно мало було легшим за пір’їну, щоб дозволялося подорожувати в загробне життя. Моя мати називала мене пір’їною ще коли я була маленькою дівчинкою, і я сподіваюся, що після всього сказаного та зробленого моє серце таке саме легке, як пір’їна. Це тридцять п’ять», – зазначила виконавиця в підписі.

Орландо також поділився серією солодких світлин із мандрівки з нагоди дня народження майбутньої дружини та своєї матері. Він написав:

«Це як дивитися на космос – єгипетські чари зробили моє серце відкритим для відвантаження любові для моїх дивовижних жінок-скорпіонів, котрі відзначають свої дні народження».

Тим часом Кеті також відзначила свій значущий день 25-го жовтня (офіційна дата дня народження співачки) знімком у купальнику, який прокоментувала: «Тридцять п’ять і жива як ніколи».