Новини

Кеті Перрі виграла під час суду за монастир понад мільйон доларів

20 ноября 2017

33-річній виконавиці хіта «Firework» забаглося придбати власність у Лос-Феліз, околиці Лос-Анджелеса. Ідеться про римо-католицький собор, вартість якого 2015-го становила 14,5 мільйона доларів.

Монастир закрився 2011 року, але дві монахині, які там жили, прийняли пропозицію від іншої сторони – бізнесвумен Дани Голлістер. У деяких джерелах пишуть, що їм не сподобалася Перрі, оскільки, на їхню думку, та була причетна до окультних практик.

Перрі виграла суд щодо контролю над нерухомістю в березні цього року, і 17 листопада суд Лос-Анджелеса визнав провину Голлістер у втрученні в транзакцію поп-зірки.

Згідно з журналом «Variety», архієпархія отримала 3,5 мільйона доларів адвокатської винагороди, а юридичній фірмі Перрі дісталося 1,6 мільйона.

Під час суду визнаичли, що черниці, котрі жили в монастирі, ніби були не проти продажу нерухомості співачці, але водночас намагалися збути майно Голлістер. Одначе суддя постановив, що тільки архієпархія, а не підлеглі їй монахині, має право розпоряджатися майном.

Адвокат Голлістер Майкл Гейбельсон пообіцяв оскаржити рішення. Остаточне рішення щодо продажу приміщення Перрі здійснить Ватикан.

Як повідомляли, Перрі планувала перетворити монастир у сімейний будинок для себе та своєї матері.