Новини

Кеті Перрі влаштувала романтичне побачення з таємничим чоловіком у Данії

28 декабря 2017

Знімки зроблені суботнього вечора 23-го грудня. На них 33-річна виконавиця спускається вниз по вулиці з компаньйоном. Світлини дісталися виданню «Daily Mail».

Вони були не самотніми. Разом із Кеті та її таємничим супутником ішли друзі. Виконавиця одяглася тепло. На ній була сіра сукня та накидка зі штучного хутра. Білявий чоловік, убраний у білу сорочку, пальто, джинси та шарф, не відпускав її руку. Вони розмовляти та усміхалися.

До слова, із розвагами Кеті не зволікала. Із самого ранку вона побувала в барі, а пізніше поїхала до нічного клубу. Пишуть, що виконавиця «Dark Horse» відвідувала сестру Анджелу, яка вийшла заміж за данського рокера Свенда Лерче з The Daylights.

Перрі зустріне Новий рік виступом в Абу-Дабі, де відбудеться її концерт у межах «Witness: The Tour». Згодом вона насолодиться короткою перервою та 5-го січня продовжить гастролі в Північній Америці.

Артистка, котра нині активно просуває свій п’ятий студійник «Witness», одиначка відтоді, як розбіглася з Орландо Блумом. Знаменитостей востаннє бачили разом у вересні. Тоді їх застали за веслуванням в Санта-Барбарі, Каліфорнії, в американський День праці, після чого преса заговорила про можливе відновлення роману пари.

А вперше Кеті й Орландо почали зустрічатися на початку 2016-го. Про свій розрив вони повідомили в березні того ж року. У серпні таблоїди знову писали про їхнє можливе примирення, оскільки пару бачили разом на концерті Еда Ширана.