Новини

Кеті Перрі запалила на сцені «Коачелли» під час сету Зедда

15 апреля 2019

Кеті Перрі несподівано з’явилася на сцені музичного фестивалю «Коачелла» у неділю увечері (14-го квітня). Артистка долучилася до сету свого колеги Зедда.

Під час вікенду 34-річна співачка насолоджувалася популярною подією в Індії, Каліфорнії, із нареченим Орландо Блумом. Її виступ не був запланованим. Тож глядачі, які спостерігали за Зеддом, очевидно, були подивовані появою Кеті. Разом артисти виконали сумісний трек «365».

Кеті була в червоному приталеному комбінезоні, який під час її номеру переливався сотнями іскор. Кеті поспівала, потанцювала, а посеред пісні розповіла публіці: «Я мала прокрастися сюди!»

Пізніше виконавиця додала: «Я беру участь у «Коачеллі» сімнадцять років. Покажіть мені, як ви рухаєтеся. Чи порухаєтеся ви для мене, бо я – ваша шанувальниця?»

Аудиторія радо продемонструвала активність на втіху виконавиці.

Появу нової пісні Зедда та Кеті анонсували на початку цього року. Тоді діджей розповів: «Ми з Кеті вже певний час знали одне одного, а коли минулого літа гастролювали в Австралії, почали працювати над новою музикою. Коли ми впоралися з туром і своїми робочими розкладами, з’явилося ще дужче бажання працювати разом. І ось тоді «365» почала формуватися. Коли все поєдналося в єдине, ми знали, що маємо дещо особливе. Мені подобається, як Кеті звучить у цій композиції».