Новини

Kishe ледь не потрапив за ґрати через кліп

26 марта 2018

Kishe презентував легкий сонячний кліп на композицію «В літо». Пісня спочатку була написана Яною Ковальовою англійською мовою та мала назву «One Life». Пізніше з’явилася українська версія.

Трек про те, що в нас одне життя, і як би не було складно, треба мріяти, подорожувати та намагатися зробити все, щоби бачити світ, поринати в блакитне море, заряджатися енергією на весь рік.

Ніцца, Сен-Тропе, Канни, Монте-Карло, Лігурійськи острови – усе це в новій відеороботі. Не обійшлося без вечірок, діжей-сету та виступу Kishe, котрі можна побачити в кліпі.

«Нашим головним завданням було передати настрій прозорого синього моря, білосніжних вітрил, надзвичайної енергетики та вічної молодості. І нікого там не хвилює сніг, мороз, нечищені дороги. Там – безтурботний відпочинок. Тому ми вирішили підбадьорити глядачів і представити нашу нову роботу раніше, – зазначив Kishe. – Сподіваємося, ми зігріємо вас своїм кліпом. Вірте, що літо прийде, буде тепло, сонячно та весело. А яким саме воно буде – це вже залежить від нас самих».

Та знімати життєрадісний ролик видалося не так легко. Виникли складнощі з пересуванням знімальної групи, оскільки її учасники жили не на березі, а постійно перебували в морі на яхтах. Дві ночі вони провели на якорях. Іноді спали по дві години на добу.

Одним із неприємних моментів у Монте-Карло стала зустріч із поліцією. Під час знімань виникла необхідність зняти машину зверху. Учасники екранізації знайшли місце, яке нагадувало громадський парк. Там люди відпочивали з дітьми.

На восьмому дублі команду оточили чоловіки, які галасували французькою. Англійською вони розмовляти відмовилися. Чоловіки викликали поліцію. Правоохоронці прибули на п’яти автомобілях.

Артист і його команда старалися порозумітися та вибачитися, але це було складно, бо тільки прибулі на третій машині зрозуміли англійську. Знімальну групу ретельно перевірили і через три години відпустили, зробивши попередження.

Як з’ясувалося пізніше, це був не парк, а приватний крикет-клуб. Для того, щоб там знімати, треба було заздалегідь брати дозвіл. Час, на жаль, утратили, але це не зробило кліп менш літнім, сонячним та позитивним, зазначають представники співака.

Режисером відео став сам Kishe. Оператором і співрежисером – Олександр Швець. За перший тиждень трансляції на телеканалі М1 кліп потрапив до хіт-параду «Червона рута».