Новини

Kishe поділився враженнями від відпочинку в Карпатах

21 сентября 2017

Kishe: «Ми обрали вперше для себе літній відпочинок в горах, в самому серці Карпат на «Карпатському морі» або озері молодості. Ми — сім’я лижників, яка сім років поспіль відпочиває на гірськолижному курорті Буковель. Цього року мені пощастило стати музичним гостем і ведучим відкриття концертного сезону в Буковелі поряд з такими артистами, як група «Румберос», Олег Винник і Тіна Кароль. «Відстрілявши» гучний захід, на 12 днів я з сім’єю розчинився в нереально літній красі озера, навколишніх гір, річок, водоспадів; в ранковому свіжому гірському повітрі, приємних блискавичних дощах і райдугах».

Не дивлячись на перенесену травму хребта, Kishe підібрав для себе оптимальні вправи і майже ніколи не пропускає тренування. Артист залишився вірним собі і під час відпочинку: організовував для родини піші прогулянки мальовничими гірськими стежками, велосипедні прогулянки і тренування у відкритому басейні. У день проходили від 10 до 18 кілометрів.

Тиша, спокій і усамітненість дозволили співакові розслабитися і набратися сил, після чого він готовий нову пісню «штовхати» в маси, а також братися за нові пісні і готувати нові знімання.

Kishe: «Моя порада кожному, хто хоче з користю для свого тіла і свідомості відпочити і зарядитися енергією, спробувати літній відпочинок у Карпатах. Спорту та екстриму, повірте, не менше, ніж лиж взимку. Тут і велоспорт, і спуски, і прогулянки на квадроциклах, і баггі за спеціальними гірськими маршрутами, і піші тури, і футбол, і баскетбол, і великий теніс, і активності на воді — катамарани, джетскі, катання на банані, водні лижі і вейкборд».