Новини

Kishe відзначив ювілей пісні «Титры»

20 февраля 2018

Цього року композиції виповнилося десять років. Артист досі виконує її на кожному своєму концерті, і публіка радо підспівує.

На вечірці розіграли призи від репера XLDeluxe і #KSF (Kishe Sweet Family). Учасникам конкурсів запропонували прочитати реп із пісні «Титры» і станцювати. 

Першим виступив XLDeluxe. Він виконав свої треки в компанії буті-денс-танцівниць. Після нього на сцену вийшов винуватець події та його танцювальна команда Koresha. З першої ж пісні у виконанні Kishe присутні в залі почали підспівувати. Артист подарував публіці композиції «До весни», «Бокал» і «Тонкая нить». Відтак на події відбулася презентація кліпу на танцювальну пісню «One Life».

Захід не міг відбутися без дуету Kishe & Osadchuk, який виконав «Один день». Пролунала й нещодавно представлена пісня «Бачу Промені». 

«Титри» звучали на десерт. Після творчого було й звичайне частування святковий тортом «Титры 10».

«Друзі, спасибі за те, що були з нами, за те, що слухаєте нашу музику. Це був чудовий вечір, душевний. Мені було приємно співати для вас і було приємно чути, як ви співаєте зі мною. Дякую!», – підсумував захід Kishe.