Новини

Коли концерт зупинився, Флі розважав шанувальників Red Hot Chili Peppers стійкою на руках

18 февраля 2019

Під час шоу Red Hot Chili Peppers в Австралії, щойно перці виконали хіт «Can’t Stop», сталося знеструмлення.

17-го лютого каліфорнійські рокери вийшли на сцену, щоб уперше дати концерт у Гобарті, Тасманії. Після інструментального тріо в форматі джему Ентоді Кідіс і ко. зіграли хіт 2002 року. Відтак вони тішили публіку піснею «Pea» із альбому «One Hot Minute», аж раптом звук обірвався.

Як написали в газеті тасманській газеті «The Mercury», Флі взяв на себе цю заминку. Бас-гітарист, щоб розважити під час п’ятнадцятихвилинного збою застиглу в очікувані публіку, виконував стійку на руках.

«Не хотів би я бути відповідальним за вимикання енергії на концерті RHCP», – написав один шанувальник про цей випадок. Інша присутня на шоу особа зазначила: «Були певні технічні проблеми в Гобарті. Але Флі – досі бог».

У сеті гурту на двадцять одну пісню були «Under The Bridge», «By The Way», «Give It Away» і «Dani California».

Торік перці, коли повідомляли дату виступу, зазначили: «Той факт, що ми вперше граємо в Тассі, робить цей тур ще більш особливим».

Поряд із цим Red Hot Chili Peppers нещодавно об’єднали зусилля з Post Malone. Вони виступили разом на нещодавній церемонії нагородження «Греммі».

Поява почалася з того, що репер виконував «Stay» на акустичній гітарі. Потім він перейшов до тунелю, який був з’єднаний із іншою сценою, щоб виконувати «Rockstar». До того часу, коли він вийшов на головну сцену, колектив RHCP запустив свою власну пісню «Dark Necessities».

Минулого місяця група оновила для шанувальників інформацію про просування нового альбому – наступника їхнього «The Getaway» за 2016 рік.