Новини

Концерт Карді Бі в Індіані перенесли через загрозу безпеці

31 июля 2019

Виступ артистки мав відбутися у вівторок 30-го липня. Після того, як на адресу Карді надійшла погроза, від проведення концерту відмовилися. Як повідомила місцева поліція, причиною такого рішення стала «неперевірена загроза життю виконавиці». Із безпекою громадськості, додали правоохоронці, було все гаразд. Розслідування триває.

Артистка попросила вибачення в фанів. Бі виклала зняте на сцені відео, у підписі до котрого зазначила:

«Репетирувала нові рухи, котрі була рада виконати на шоу. На жаль, виявилася загроза безпеці, яку нині розслідують. Моя та ваша безпека – передусім».

Концерт зі спеціальним гостями Кевіном Ґейтсом та Saweetie перенесли на 11-те вересня. Усі квитки на шоу в Індіані залишаються дійсними. Глядачі також можуть їх повернути в місці придбання.

Шоу Карді в Індіанаполісі було передостанньою датою короткого північноамериканського туру, який розпочався 23-го липня в Тулсі, штаті Оклахома, і закінчується сьогодні в Шарлоттсвіллі, штаті Вірджинія.

Щодо інших новин про Карді Бі, то нещодавно оприлюднили трейлер до майбутнього фільму «Шахрайки», у якому також знялися Дженніфер Лопес і Lizzo.