Новини

Користувачі мережі масово знімають реакцію та відеопародії на свіжий кліп Макса Барських

6 апреля 2018

Через добу кліп приєднався до українських і не тільки ютюб-трендів, зібравши свій перший мільйон. А трек упевнено розмістився в топовій п’ятірці чартів Айтюнс: України (перше місце), Росії (четверте місце), Казахстану (друге місце), Білорусі (перше місце). Такі показники зафіксували після перших десяти годин після появи треку та відео в мережі.

Користувачка @shabalinaff, наприклад, написала: «Сьогодні Чистий четвер. Сьогодні прем’єра кліпу Макса Барських. Представляю власну прем’єру кліпу Макса Барських».

@kate_rino4ka поділилася: «#Сделайгромче ця пісня мені поки взагалі незрозуміла, зовсім уже новий стиль у Барських. Що в музиці, що в іміджі».

@ssolomiya зазначила: «Попри те, що на вулиці такий дощ, у мене чудовий сонячний настрій. А для такого настрою раджу вам глянути новий кліп @max_barskih на пісню «Сделай громче». Я вже дуже давно не бачила таких змістовних відеокліпів. І пісня застрягне у вашій голові надовго».

За аналітикою популярного відеохостингу «Сделай громче» Барських має шанс перевершити перегляди його ж кліпу-рекордсмена «Моя любовь».