Новини

Користувачі осудили оголений самознімок Мадонни

19 февраля 2018

Постом в Інстаграмі можна викликати або нечувану любов, або осуд публіки. Останню реакцією на власному досвіді пізнала Медж. 18-го лютого 59-річна співачка виклала на платформу з обміну зображеннями оголений самознімок. Але такою її, схоже, були готові бачити не всі.

На згаданій світлині Мадонна постає в чорному капелюсі, який насунула на око. Також артистка прикрасилася золотим намистом.

«Мені сумно, що ти зіпсувала своє обличчя, моя королево!»; «Ти спонукаєш мене на грубощі! Благаю, припини викладати таке!»; «О, дорога. Що ти коїш, Мадонно? Гола та таке вражання, що понюхала коксу! Недобре!»; «Для такого бажаного шоку та тремтіння шанувальників це невдалий вигляд, Мадонно, те саме стосується і твоєї голизни»; «Пекельно гидко», – написали в секції коментарів одні користувачі.

На щастя, для виконавиці знайшлися й ті, хто її підтримав. Ці дописувачі зазначили, що люди не повинні судити інших через зовнішній вигляд:

«Як би це вам припинити вказувати жінкам, що вони повинні чи не повинні показувати? Якщо не подобається – не дивіться»; «Чому вас турбує те, що вона хоче робити те, що хоче? Їй весело, вона створює музику, вона щаслива. І лише це важливо»; «Вона може робити все, що забажає. Не стежте за нею, якщо вам це не до вподоби».

Сама Мадонна ще не відреагувала на шквал емоцій, викликаний своїм топлесним самолюбуванням.