Новини

Крейґ Девід здивувався, коли почув свою пісню у віддаленій крамниці Коста-Ріки

24 мая 2018

Крейґ Девід здобув незвичайний для себе досвід у віддаленій крамниці Коста-Ріки. Під час відпустки британець подався купувати необхідні речі, аж раптом почув знайому пісню й усвідомив, що власник магазину поставив його компакт-диск.

«Це було безумством, – поділився співак із «SWNS.com». – Дядько впізнав мене, коли я зайшов. Він такий: «Ні-і-і, я не можу в це повірити». У нього було всього три диска, одним із яких був мій. Божевільний випадок. Ми йшли тропічним лісом, і це було останнє місце на планеті, де я очікував би почути свої пісні».

Про незвичайну подію Крейґ розповів, коли прибув до Пальми, Мальорки, перед морським круїзом 19-го травня. Під час подорожі він виконав для публіки свої хіти. Це був перший виступ артиста на круїзному лайнері.

Після повернення на сушу Крейґ Девід запланував зосередитися на улюблених серіалах:

«Я ще досі не дивився «Гру престорів». Усі мене перепитують: «Що? Ти не бачив «Гри престолів?»». Одначе це – хороший варіант. Я ще не дивився цей серіал, тож тепер матиму в розпорядженні весь бокс-сет. Із іншого боку, у мене не так багато часу на перегляд усього бокс-сету. Якщо в мене залишається час на перегляди бокс-сетів, то я, очевидно, маю його використати на студії чи під час написання пісень. Але «Гра престолів» однозначно в моєму списку бажань».