Новини

Кріс Браун через хатнього улюбленця може потрапити за ґрати

15 января 2018

Зроблена свійською дика тварина може стати причиною ув’язнення Кріса Брауна. 28-річний аренбі-виконавець зіштовхнувся з кримінальними обвинуваченнями від прокуратури Лос-Анджелеса після того, як Каліфорнійський департамент риби та дикої природи виявив, що в артиста ніколи не було дозволу на утримання дитинча капуцина на ім’я Фіджі.

Згідно з «TMZ», артист уже добровільно здав звіра, але справу передали до юристів. Деякі з користувачів, що стежать за переможцем «Греммі» у мережі, повідомили Каліфорнійському департаменту про незвичного улюбленця співака 6-го грудня. Тоді він поділився в Інстаграмі відеороликом, на якому видно його трирічну доньку Роялті від Нії Ґузман, котра обіймає Фіджі.

«Кріс Браун запостив дещо в Інстаграмі в грудні й показав зображення доньки з мавпою, а ще зазначив, що це – його свійська тварина, – розповів офіцер Каліфорнійського департаменту риби та дикої природи ресурсу «Page Six» 12-го січня. – Невдовзі ми отримали дюжину телефонних дзвінків. У Каліфорнії це незаконно – володіти недозволеною мавпою, включаючи низку інших тварин».

Іще природозхисник додав: «Ми провели коротке розслідування, щоб з’ясувати, чи він справді володів [твариною без дозволу]. 2-го січня ми отримали ордер на обшук і завітали до будинку, де знайшли мавпу як доказ. Справу передадуть до прокуратури Лос-Анджелеса. Не думаю, що її вже направили, але, гадаю, це здійснять найближчим часом».

За словами представника міської прокуратури міста янголів, «наразі немає детальнішої інформації». Тим часом адвокат Кріса Марк Ґерагос сказав, що вважає «абсурдним» рішення юристів міста «витрачати гроші платників податків на розслідування мавпячої справи».

Виконавеця пісні «Forever» можуть засудити до півроку ув’язнення. Але адвокат артиста запевняє, що «із цього нічого не вийде».