Новини

Кріс Браун дражнить новою піснею «Cheating», яку підготував із Еллою Май

23 июля 2018

А тепер виконавець освіжив у пам’яті слухачів відомості про літній реліз. На відео, яке Кріс виклав в Інстаграмі, потрапила частина затемненої студії. Музичним тлом для невибагливого відеоряду слугує ритмічна композиція, у якій можна легко розрізнити голоси Елли та Бріззі.

«Елло Май, чи можемо ми, будь ласка, випустити це та розігріти залишок цього літа? Прошу! #Cheating», – написав 29-річний Браун поряд із відео, яке за кілька днів переглянули понад мільйон разів та затопили коментарями.

25-річна британська виконавиця прославилася завдяки пісні «Boo’d Up», яка зайняла п’яту позицію в чарті «Billboard Hot 100», і котрій Американська асоціація компаній звукозапису (RIAA) присудила платиновий статус (після продажу мільйонів копій у США).

Бріззі підтримує інстаграм-сенсацію понад рік. А почалося все з того, що він поділився відеозаписом своїх пританцьовувань під трек «Boo’d Up». В інтерв’ю за 2016 рік Елла розповіла, що музика колеги формувала її власне звучання.

«Кріс Браун, безумовно, має бути номером два, – зазначила виконавиця в розмові з представником «The Fader», назвавши свого першого музичного фаворита – Лорін Гілл. – Не можу сказати, що саме в його музиці зачепило мене, але це сталося. І сталося тоді, коли мені було десять чи одинадцять років».