Новини

Кріс Браун і Дрейк покепкували зі своєї начебто клубної бійки у відео «No Guidance»

29 июля 2019

Пригадуєте звістку про те, що Кріс Браун і Дрейк нібито побилися в нічному клубі Мангеттену ще 2012 року? Тепер, коли обидва виконавці прояснили ситуації щодо свого ймовірного біфу, вони, певно, вирішили покепкувати з чуток у музичному ролику. Артисти представили кліп на сумісну пісню «No Guidance».

У дев’ятихвилинній екранізації Дрейк і Браун з’являються в клубі просто неба та попереджають публіку, що та має приготуватися. Згодом юний хлопчина, представник Дрейка, переказує Крісові закиди, та чекає реакції останнього. Браун пропонує влаштувати танцювальний двобій.

Скидається на те, що результат батлу очікуваний. Поки Браун демонструє бездоганні рухи, Дрейк показує смішні рухи та розчаровує публіку. Ролик закінчується тим, що гітмейкер «In My Feelings» визнає свою поразку й тисне руку Брауну.

Ендрю Лістерман, засновник та генеральний директор одного з продакшинів, сказав про знімання музичного відео: «Кріс Браун і Дрейк співпрацюють над піснею та відео – це так важливо для культури. Я благословенний тим, що мені як продюсеру довіряють, щоб це відбулося. Кріс Браун – це мій брат».

Представлений 8-го червня «No Guidance» послугував четвертим синглом із дев’ятого студійного альбому Брауна «Indigo». Пісня дебютувала під номером дев’ять на «Billboard Hot 100», ставши його п’ятнадцятою піснею в десятці та тридцять четвертим найкращим синглом Дрейка в чарті.

Тим часом альбом, у якому також є співпраці з H.E.R. і Juicy J здійнявся на вершину «Billboard 200», сягнувши ста восьми тисяч еквівалентних одиниць.

Це вже третій альбом тридцятирічного співака, який перебуває на верхівці щотижневого чарту.