Новини

Кріс Браун оприлюднив дизайн і дату видання платівки «Indigo»

15 мая 2019

Фани Кріса Брауна вже дізналися, коли він представить нову музику. Виконавець пісні «Loyal» виклав у соцмережі кавер свого майбутнього лонгплея «Indigo», а також число його появи на світ.

«Передній і задня обкладинка офіційного альбому «Indigo». 21-ше червня, але, можливо, з затримкою – 28-го», – написав аренбі-артист в Інстаграмі. Створити кавери Кріс запропонував муралісту з Барселони Saturno та диджитал-художникові з Чикаго Джеффові Коулу.

На першій передній обкладинці голова Кріса зображена в оточені зубатих монстрів, під ними – летюча тарілка. На звороті – піраміда, портали в повітрі, та силует людини, що левітує.

Свіжа платівка стане наступницею подвійного диска з сорока п’ятьма треками «Heartbreak on Full Moon» за 2017 рік.

За допомогою плаката в дусі «Месників» співак раніше подражнив публіку запрошеними на запис платівки гостями. «Indigo» йому допомогли створити Дрейк, Нікі Мінаж, Ліл Вейн, Juvenile, Джойнер Лукас, G-Eazy, Tyga, Джастін Бібер й інші виконавці.

До цього Кріс ознайомив шанувальників із фрагментом пісні, яку підготував із Дрейком. У короткому кліпі виконавці співали, але ніхто з них не читав реп.

У відповідь на фанське запитання на фотохостингу Браун зазначив, що новий альбом включатиме тридцять пісень. Число пов’язане з днем народження співака: 5-го травня він розміняв четвертий десяток.