Новини

Кріс Браун поділиться відеозаписом того, як божевільна шанувальниця намагається продертися в його дім

30 марта 2020

Кріс Браун був змушений розраховувати на міцність власного будинку та вірність свійського охоронця, коли божевільна фанатка назвала його «життєвим партнером».

30-річний артист завантажив кліп із шоковим інцидентом на свою інстаграм-сторінку минулої суботи (28-го березня). Відео демонструє, як виконавець пісні «Loyal» притулився до стіни, тим часом з іншого боку приватної власності до нього гукала шалена шанувальниця.

Артист заявив, що непрохана гостя спробувала залізти на його паркан:

«Душевні недуги реальні! Вона намагалася прослизнути через ворота до мене в хату, але побачила мого пса, а він побачив її».

Більшість фраз, які пролунали з вуст таємничої жінки, нерозбірливі. Удалося зрозуміти, що вона запитувала в Кріса, чи «він знає Лорену». «Ні», – відказав артист, перш ніж охрестити жінку «божевільною». Тим часом та назвала виконавця «Forever» своїм «життєвим партнером».

Це не перша зустріч Брауна зі сталкерами. 2016-го батько двох дітей убезпечився обмежувальним ордером від Даніель Патті, котра тричі продиралася в його будинок. Жінка стверджувала, що зустрічається з гітмейкером, і що він переслідував її в соціальних мережах.