Новини

Кріс Браун погодився на огляд у своєму домі, пов’язаний із судовим позовом

18 апреля 2019

На аренбі-виконавця позвалася до суду жінка, названа Джейн Доу, у травні 2018-го. Остання заявила, що гітмейкер «Loyal» зачинив її у своєму маєтку під час вечірки в лютому 2017-го і дозволив своєму другові Ловеллу Ґріссому зґвалтувати її.

Браун, який начебто ще й наркотики роздавав гостям, заперечив те, що знав про сексуальний напад. Але жінка закликала оглянути дім артиста, тож у разі віднайдення доказів її адвокати зможуть розширити справу.

Браун погодився надати доступ до помешкання та проводити фото- і відеознімання за однієї умови: якщо йому дозволять фіксувати на камеру перебування позивачки в помешканні. На цьому наполягали адвокати співака. У грудні Джейн стверджувала, що розцінює цю вимогу як спробу переслідувати й залякати її, поки вона перебуває на місці огляду, але нині обидві сторони таки узгодили цей момент.

Згідно з судовими документами, отриманими «The Blast», жінці буде дозволено переглядати тільки ті кімнати, у яких, за її твердженнями, вона тієї ночі була. Хоча вона залишає за собою право вимагати доступ до інших кімнат за згодою Брауна, якщо пригадає своє перебування в них.

Після огляду позивачка має чекати надворі в компанії одного зі своїх адвокатів, тоді як другий законний представник проведе офіційну перевірку зі своїм відеооператором й одним із адвокатів Кріса.

29-річному музикантові також дозволяється знімати процес на відео, хоча адвокат і відеооператор жінки під час перевірки повинні залишатися поза кадром. Двогодинний огляд помешкання мають здійснити протягом ста двадцяти днів.

Браун раніше здійснював запит щодо виключення його з позову, у якому Ґріссом також названий відповідачем. Ґріссом стверджував, що він не зробив нічого поганого, і в лютому прокурори Лос-Анджелеса відмовилися від кримінального розслідування через недостатність доказів.