Новини

Кріс Браун постане перед судом через екзотичну мавпу

27 декабря 2018

Виконавець пісні «Forever» нажив собі ворогів торішнього грудня, коли поділився роликом, у якому його на той час трирічна донька Роялті бавилася з капуцином Фіджі. Кілька зацікавлених членів громадськості сповістили про це посадових осіб у Каліфорнійському департаменті риби та дикої природи. Остання структура почала розслідування та виявила, що в Кріса не було дозволу на утримання екзотичних тварин.

Нині йому висунули звинувачення. Згідно з юридичними документами, отриманими «TMZ.com», прокурор міста Лос-Анджелеса заявив, що нині суд має підстави розглядати два випадки порушення закону 29-річним артистом. Максимальне покарання за такий злочин – шість місяців тюремного ув’язнення.

Планується, що співак з’явиться у суді в ролі відповідача 6-го лютого 2019-го.

У січні повідомляли, що Кріса змусили віддати Фіджі у руки спеціалістів. Поліція отримала ордер на обшук його будинку, але він погодився добровільно передати мавпу перед тим, як силовики скористалися правом.

Тим часом адвокат артиста розповів «TMZ»: «То я покидаю свій офіс у центрі Лос-Анджелеса і проходжу повз людей, що сплять на вулиці, щоб захищати людей, звинувачених міським прокурором у продажу медичної марихуани… То я задіяний у розслідуванні мавпячого бізнесу, що завершує коло абсурдності».

За законами Каліфорнії, заборонено утримувати без дозволу деякі екзотичні види тварин, серед яких – мавпи, отруйні змії, ящірки й інші небезпечні істоти.

Кріс – не перша знаменитість, котра має проблеми з законом через капуцина. 2013-го року улюбленця Джастіна Бібера на ім’я Маллі конфіскували митники Мюнхена. Зрештою Бібер вирішив відмовитися від вихованця, після чого примат розпочав нове життя в німецькому звіринці.