Новини

Кріс Браун висунув проти жінки, яка звинуватила його в зґвалтуванні, зустрічний позов

25 января 2019

Аренбі-співака заарештували в Парижі у вівторок 22-го січня після того, як імовірна жертва повідомила поліції, що Браун, його охоронець і третій чоловік зґвалтували її у своєму готельному номері. За словами жінки, це сталося вночі з 15-го на 16-те січня після знайомства в клубі.

Артиста звільнили без висунутих звинувачень менш ніж за добу після затримання. Його адвокат підтвердив, що Браун може покидати країну, хоча розслідування, кажуть, триває.

Згідно зі скаргою, на яку посилаються в «The Hollywood Reporter», адвокат Брауна бажає, щоб жінка, котру згадують як пані К., відповіла згідно з кримінальним законодавством за наклепницьке звинувачення. Якщо її визнають винною, то тепер уже відповідачка може потрапити за ґрати на рік. Пані К. дали десять днів на подання доказів.

Браун, який після звільнення залишився в Парижі для знімання кліпу, спростував звинувачення в нині видаленій інстаграм-публікації. Там були рядки: «Я бажаю прояснити ситуацію… Це – брехня та купка лайна! Ніко-о-оли! Це кричуща неповага до моєї доньки та родини, і це йде всупереч моїм поглядам і моралі!»

Адвокат артиста Рафаель Чіче зазначив, що його клієнт твердо відстоює свою невинуватість, і що сам співак доручив йому подати скаргу за наклеп, який на нього несправедливо звели.