Новини

Кріс Браун оголосив дату видання нового альбому «Heartbreak on a Full Moon»

21 сентября 2017

Відтоді, як Кріс Браун у травні розкрив трекліст альбому «Heartbreak on a Full Moon», він тримав шанувальників у незнанні. Незнанні того, коли можна буде ознайомитися з усім дводисковим проектом. Тепер виконавець нарешті окреслив дату релізу. Це – 31 жовтня.

Гарною новиною хітмейкер «Privacy» поділився з шанувальниками в Твіттері. «»Heartbreak on a Full Moon»! Геловін. 31 жовтня», – написав артист.

 

Через кілька годин після публікації оголошення аренбі-зірка представив пісню «Questions» із майбутнього альбому. Танцювальний трек слідує за хітом «Party» з Gucci Mane й Ашером, «Privacy», а також «Pills & Automobiles» із Yo Gotti, Kodak Black і A Boogie Wit Da Hoodie.

 

Платівка на сорок треків «Heartbreak on a Full Moon» вийде після «Royalty», яку Кріс Браун видав у грудні 2015. Виконавець працював над альбомом із 2016 по 2017, навіть під час масштабного «Party Tour».

«Я подумав, «Heartbreak on a Full Moon» відображає те, що моя душа хоче сказати. Це весело, бо ми готуємо подвійний альбом. Я зробив стільки записів, але всі вони для мене особливі, і я відчуваю, що в них те, що я хочу сказати. Це створює настрій. Ти заглиблюєшся в ностальгію або досліджуєш індивідуальність», – раніше розповів про альбом і творчий процес артист.