Новини

Кріс Д’Еліа прийняв виклик Емінема

10 мая 2019

Емінем готується до зустрічі віч-на-віч із комедіантом Крісом Д’Еліа. Це має бути дружній реп-батл. Актор, який також знявся в серіалі «Гарний лікар», привернув увагу Ема та його фанів у лютому. Тоді він підготував ролик, у котрому висміює стиль зірки репу.

Виконавець «Lose Yourself» відреагував на відео твітом: «Це неперевершено! Чотири секунди я справді думав, що це я!»

Згодом Маршалл Метрез вирішив додати франмент фристайлу Д’Еліа до записаного Logic’ом треку «Homicide». Композицію представили 3-го травня, а вже 7-го гіп-гоп-ікона висловив бажання перетнутися з гумористом у найближчому майбутньому.

«У нас із Крісом Д’Еліа якось відбудеться батл», – написав Ем.

Комедіант погодився на це, про о свідчать опубліковані ним слова: «Слім Шейді (Емінем) викликає мене? Приймаю виклик».

Ще не відомо, коли дві зірки стануть перед мікрофоном. Новини з’явилася через кілька днів після того, як стало відомо про відмову Д’Еліа отримувати роялті з треку.

«Я такий: «Ні, не робіть цього, просто перекажіть Ему, що все гаразд. Мені байдуже, чуваче. Це велика честь. У мене є гроші, що надходять в інший спосіб. Мені це не треба»», – пригадав в інтерв’ю для «Billboard» розмову з представниками репера учасник майбутньої словесної дуелі.

Кріс додав: «Я робив це з любов’ю. Чимало реперів сприймають себе вельми серйозно, і потрібно чимало часу, щоб вони виявили почуття гумору чи навіть посміялися з себе».