Новини

Кріс Мартін зазнавав цькувань у школі у зв’язку зі своїм «дивним світоглядом»

25 ноября 2019

Те, що нинішні світові знаменитості теж люди, укотре доводить життєвий шлях Кріса Мартіна. Одному з найуспішніших артистів сьогодення довелося пережити знущання в школі.

«Це більше наснага мені й іншим парубкам, які проходять через це, що ви можете. Я боровся з цим, як і чимало підлітків… віком від тринадцяти до п’ятнадцяти років. У мене були дивні погляди на життя, а це не допомагало. Я був замкнутим, у зв’язку з чим легко стати жертвою кепкувань, але я радий, адже це розпалило вогонь. Це справедливо [сказати, що з мене знущалися]. Як і про будь-кого завзятого в школі-інтернаті для хлопців», – мовив співак. 

42-річний артист живе з постійним «усвідомленням смерті». На запитання, чи думає він про дорослішання, Кріс відповів:

«Так… Є два варіанти: дорослішати або ні. Але я усвідомлюю смерть. Увесь день, щодня. Почасти тому, що у мене є ряд друзів, які вже пішли, частково тому, що це змушує мене максимально використовувати кожну секунду».

Тим часом Мартін, у котрого є 15-річна Еппл і 13-річний Мозес від колишньої дружини Ґвінет Пелтров, додав, що досі бореться з гнівом, але навчився приборкувати й «алхімікувати», а не піддаватися цьому.

Для журналу «Culture» від «The Sunday Times» артист розповів:

«Усередині я все ще сильно серджуся.  Але краще це алхімікувати. Я не думаю, що коли сказати людям, що вони дурні чи неправильні, щось змінить, тому сердитися – для мене це не працює. Мені просто погано. Я не міг це контролювати. Щось треба було змінити, щоб утримати гурт разом, а також утримати людей, яких я люблю».