Новини

Крісові Брауну наказали виплатити гроші жінці, яку, імовірно, збезчестили в його будинку

7 февраля 2020

Суд зобов’язав Кріса Брауна здійснити грошову компенсацію пані, котра позвалася на нього. Як стверджувала постраждала, її зґвалтували в будинку співака в Тарзані (Каліфорнії) 2017 року.

Згідно з судовими документами, на котрі посилається видання «The Blast», суддя в Лос-Анджелесі наказав співакові виплати неназваній особі дві з половиною тисячі доларів.

Жінка поскаржилася служителям Феміди на Брауна та його товариша Ловелла Ґріссома-молодшого. Як вона зазначила, співак змушував її приймати наркотики під час хатньої вечірки, перш ніж його друг здійснив на неї статевий напад. Артист спростовував звинувачення.

Нещодавно ініціаторка правового вирішення інциденту звернулася до суду з фінансовою пропозицією, після чого суддя, котрий вів справу, наказав зірці 19-го лютого зустрітися з адвокатами.

Новина надійшла лише через кілька днів після того, як адвокати Кріса подали клопотання стосовно відмови від нього як свого клієнта. Юристи наполягають, що Браун не виконав своїх зобов’язань за контрактом.

Один із представників артиста Блер Берк стверджує, що Браун необґрунтовано ускладнив її з колегами роботу:

«Наші стосунки з паном Брауном дійшли до того, що «Tarlow & Brown» і я більше не можемо адекватно його захищати чи представляти».