Новини

Кріссі Тейґен і Джон Ледженд готові спробувати зачати другу дитину шляхом штучного запліднення

5 октября 2017

Кріссі Тейґен прагне невдовзі розширити сім’ю. В інтерв’ю із «InStyle» 31-річна модель зазначила, що вона з чоловіком готова до появи другого нащадка. При цьому, планується штучне запліднення.

Кріссі та Джон, які нині виховують 17-місячну донечку Луну, створили та заморозили два десятки зародків із метою екстракорпорального запліднення кілька років тому. Але пізніше лікарі визначили, що тільки три з них, за словами знаменитості, «хороші для її тіла». «Перша маленька дівчинка не спрацювала, а потім з’явилася Луна», – мовила Кріссі.

Тож останній заморожений ембріон пари занурять у Кріссі «найближчими місяцями». Ще в січні модель зазначила, що це має бути хлопчик.

Під час інтерв’ю Тейґен також розповіла про післяпологову депресію, із котрою зіштовхнулася в квітні: «Мені значно більше пощастило в житті мати Джона з його характером, аніж йому мене з моїм». За словами Кріссі, її коханий невимовно терплячий і розсудливий, і йому подобається бачити її щасливою, навіть якщо це значить дивитися з нею «Справжніх домогосподарок Далласа» (в оригіналі – «The Real Housewives of Dallas») протягом двох із половиною годин.