Новини

Крістіна Аґілера та Ліл Кім уперше за шістнадцять років виконали разом пісню «Lady Marmalade»

4 октября 2018

Фани, що завітали на концерт Крістіни Аґілери в межах «Liberation Tour» у Великому Яблуку, стали щасливчиками. У середу, 3-го жовтня, відбулося чимало тепер уже пам’ятних моментів. Один із них змусив шанувальників потягнутися за телефонами найактивніше. Ідеться про появу Ліл Кім.

Тіна та Кім уперше за шістнадцять років виконали хіт 2001 року «Lady Marmelade». Хоч інших колег – Mya і Pink – із ними не було, це не завадило виконавицям повноцінно відродити композицію зі знаменитим рядком «Hey sistas, soul sistas, betta get that dough sistas».

Кавер-версію пісні «Lady Marmalade» артистки записали для стрічки «Мулен Руж!». Саундтрек не сходив із верхівки «Billboard’s Hot 100», а також із офіційного синглового чарту Великобританії протягом п’яти тижнів. Четвірка виконала трек на церемонії «Греммі» 2002-го.

До слова, оригінальну композицію записав іще 1974 року дівочий гурт Labelle.

Після другого концерту в Нью-Йорку Аґілера поїже до Анкасвілла, що в штаті Коннектикут, де виступить 6-го жовтня. Завершить артистка гастролі на підтримку студіника «Liberation» 13-го листопада в Сент-Пітерсберзі, Флориді. «Liberation» – перший за шість років альбом співачки. Попереднім був «Lotus». Новий диск дебютував на шостій позиції «Billboard 200». Це також її сьома платівка, що потрапляє до першої десятки чарту.