Новини

Ксенія Собчак, Ані Лорак та Кім Кардашіан похизувалиcя подарунками від коханих

21 сентября 2017

Тисячі знімків різноманітних букетів заполонили соціальні мережі. І недаремно, адже найпопулярніший подарунок дівчині до дня всіх закоханих — це квіти. Однак Кім Кардашіан і тут перевершила всіх. Зірка реаліті-шоу отримала на свято тисячу червоних троянд. Саме таким дарунком Каньє Вест вирішив здивувати наречену. Романтичний вечір пара продовжила на концерті Каньє.

Не менш винахідливим виявився і Бред Пітт. Актор витратив дванадцять тисяч доларів на подарунки донькам. До дня Святого Валентина дев’ятирічна Захара, семирічна Шайло і п’ятирічна Вів’єн одержали діамантові підвіски у вигляді сердечок.

Ніл Патрік Харріс для партнера Бевіда Бартка написав любовне послання в небі.

А от Максим Віторган вирішив не надто витрачатися. Він подарував Ксенії Собчак відеоосвідчення в коханні. Чоловік телеведучої зробив міні-кліп із безлічі фото пари.

А Мерая Кері не стала чекати презентів від чоловіка. Вона піднесла йому в подарунок себе. Святкового дня співачка спокушала коханого Ніка Кеннона в комплекті білизни, виготовленої із цукерок. Нік натомість подарував дружині намисто з кулоном у вигляді серця, усередині якого написані слова: «Ти моя».

Чоловік Ані Лорак також похвалився подарунками до дня Валентина. Мурат отримав від трирічної донечки Софійки малюнок. Того ж дня в будинку подружжя з’явився ведмедик із повітряних кульок.