Новини

Квінсі Джонс розкритикував музику Тейлор Свіфт

30 января 2018

За свою кар’єру Квінсі Джонс попрацював із багатьма популярними артистами. Однак якщо ви сподіваєтеся на його співпрацю з Тейлор Свіфт, надто покладати надії не варто. В інтерв’ю з журналом «GQ» Джонс поділився думками щодо виконавиці «End Game», а особливо – її музики.

Під час розмови музикант охопив широкий спектр тем. І про двадцять дві дівчини згадав, і про купівлю наркотиків у Малькольма Ікса. В одну мить розмова перейшла в інше русло. Коли Квінсі запитали, хто його улюблені артисти.

Він висловив захоплення такими виконацями, як Бруно Марс, Дрейк і Common. Але коли в Джонса поцікавилися, чи подобається йому Свіфт, обличчя музиканта виразило «щось між неприйняттям і зневагою». Це спонукало інтрерв’юера Кріса Гіта уточнити, чому Джонсу не до душі музика Свіфт. 28-разовий переможець «Греммі» відповів просто: «Нам потрібні пісні, дядьку. Довбані пісні, не гуки [прим.: гуки – «гачки» в композиції, які виділяються з усього матеріалу й чіпляють слухача]».

Коли ведучий нагадав поважному представникові шоу-бізнесу, що Свіфт вважають «видатною авторкою пісень покоління», Джонс лише засміявся й додав: «Від того, як ви це назвете, нічого не зміниться».

Квінсі також поділився думками про те, що Свіфт не знає, що вона робить: «Розумієш, про що я? Відтоді, як я був малим, я завжди чув про людей, що не бажають працювати. Це потребує роботи, дядьку. Перше, що допоможе перед роботою, – це словник».

Проте такі міркування не зупинили Джонса, коли йшлося про допомогу Свіфт – продюсування її альбому. За словами музиканта, він міг покращити ситуацію. «Дядьку, люди не усвідомлюють те, що пісня – лайно. Хороша пісня може перетворити найгіршого співака на світову зірку. Погану пісню не врятують навіть три найкращі світові виконавці. Я вивчив це правило ще п’ятдесят років тому».

Люди, які вважають, що у Свіфт є чудові пісні, помиляються, переконаний Джонс. Він завершив розмову словами: «Вони не тямлять. Я прийшов і пройшов через сім десятиліть цього лайна. Ви знаєте про це. Знаєте, як воно працює. Нерозуміння – це ніщо».

Свіфт поки не відповіла на критику.