Новини

Lama знімає новий кліп

21 сентября 2017

Чуттєва історія, описана у віршах і покладена на музику. Саме так характеризує нову роботу Lama. І цього разу співачка, чиє справжнє ім’я Наталя Дзеньків, не зрадила себе та радикально не змінила стилю. Однак на майданчику вона постала більш зрілою і вдумливою. Адже пісня «Ангел», на яку Lama зняла кліп, сповнена найщиріших почуттів.

Під час знімання відео значну увагу зосереджено на деталях. Саме тому до кожного дубля команда готується прискіпливо. Стилісти щоразу чепурять акторці зачіску, а режисери і оператори працюють над постановкою кадру. Цього разу творці відмовилися від новомодних спецефектів. Щоб якнайкраще відтворити справжність почуттів, вони вирішили знімати на плівку. А більш реалістичного звучання пісні додає жива гра на барабанах.

Відеоробота на пісню «Ангел» стане довгоочікуваним поверненням Lama на екрани після тривалої перерви. Крім того, уже готовий до виходу третій студійник гурту «Назавжди», робота над яким розпочалася ще 2010. Наталя запевнила, що найближчими днями альбом має з’явитися на полицях магазинів.