Новини

Лана Дел Рей подражнила сумісним треком із Machine Gun Kelly

25 октября 2018

Лана Дел Рей зайнята записом свого майбутнього альбому «Norman Fu**ing Rockwell», котрий планує представити наступного року. Раніше співачка вже оприлюднила сингли «Mariners Apartment Complex» і «Venice Bitch». Нині ж вона виклала в Інстаграмі короткий кліп, який свідчить про створення її спільної з репером Machine Gun Kelly пісні. У відео Дел Рей їде в автомобілі та слухає уривок композиції зі словами колеги: «Дивись, це закінчиться для тебе погано. Я оскаженію для тебе. Я знаю, ти хочеш бути поганою зі мною, але я не хочу задля тебе рухатися надто швидко».

Новоспечений дует нещодавно побував у студії. Їхній робочий процес зафіксовано на кадрах нижче.

Фани залишили змішані відгуки про новий твір. «Краще б це було віршований вступ», – твітнув один із невдоволених шанувальників. Проте чимало інших у захваті від співпраці. «Будь ласка, представте вже цей кліп», – ідеться у схвальному комертарі.

Дехто також припустив, що Лана та Kelly об’єдналися задля запису дис-треку в адресу Емінема. Тут пригадали, що Слім Шейді дисив Дел Рей у 2014-му, а цьогоріч – Machine Gun. На думку деяких інших користувачів, артистка вирішила поквитатися посередництвом музики із Азілією Бенкс, із котрою в неї тепер не найкращі стосунки. Але спростує чи підтвердить ці версії лише реліз усієї пісні.