Новини

Лана Дел Рей представила новий сингл із довжелезною назвою

9 января 2019

Черговий трек Лани Дел Рей «hope is a dangerous thing for a woman like me to have — but i have it» має потрапити до її майбутньої платівки «Norman Fucking Rockwell». У свіжій пісні виконавиця порівнює себе з трагічною поетесою Сильвією Плат.

«Я ридала у своїй довбаній нічній сорочці. Двадцять чотири години сім днів на тиждень – Сильвія Плат, пишу кров’ю на стінах», – співає Лана.

Існує думка, що це – той самим трек, яким артистка дражнила минулого жовтня. Тоді Лана поділилася в Інстаграмі, а згодом видалила кліп на пісню під назвою «Sylvia Plath».

Хоча дата видання лонгплея «Norman Fucking Rockwell» поки не підтверджена, Дел Рей заявила, що він уже завершений. Перед тим, як видати студійник, артистка прагне представити першу збірку віршів.

«Думаю, я видам її самостійно й викладу заздалегідь. Це свого роду спонтанність. Ще одна річ, яку я готую тільки для себе, – раніше зазначила знаменитість. – Я можу розповсюджувати ці маленькі книжечки у книжкових крамницях. Це дуже круто для мене, бо минулої осені я мала певну справу з письменництвом. Я просто сіла та написала певні слова без музики. Тоді я зосередилася на кількох моментах, про які захотіла розповісти в деяких поезіях. Це було весело. Виникло відчуття, що я в дев’ятнадцятому сторіччі».