Новини

Леді Ґаґа: «Недоречно просити шанувальників жертвувати на концерти під час пандемії»

8 апреля 2020

Майбутній концерт Леді Ґаґи «One World: Together at Home» не буде заходом для збору коштів, оскільки вона вважає, що недоцільно просити фанів про пожертви під час коронавірусної кризи.

Переможниця «Оскара» стане кураторкою шоу, поставленого спільно з представниками «Global Citizen» і Всесвітньої організації охорони здоров’я». Подія запланована на 18-те квітня цього року.

За останній тиждень  виконавиця «Stupid Love» уже допомогла зібрати тридцять п’ять мільйонів доларів на боротьбу зі смертельною хворобою. Для цього вона звернулася до корпорацій і філантропів. Але концерт «One World» проведуть не для фінансового накопичення.

У понеділок 6-го квітня 2020 року Ґаґа під час Спілкування з Джиммі Кіммелом пояснила:

«Гроші насправді зібрали перед спеціальним заходом, і ми не будемо їх у вас просити з багатьох причин, головним чином тому, що ми чітко усвідомлюємо той факт, що безробіття зростає, а також те, що людям вельми важко прогодувати своїх дітей».

Вона додала:

«Ми прагнемо, щоб всі насолоджувалися цим шоу».

У межах викладеної онлайн-розмови Ґаґа також зателефонувала генеральному директорові яблучної корпорації Тіму Куку та запропонувала здійснити пожертву на шоу. Технологічний магнат запропонував на цю справу десять мільйонів доларів.

Двогодинне шоу «One World», яке виходитиме в ефір з осель знаменитостей, уславлюватиме медичних працівників. До проєкту долучилися Пол Маккартні, Елтон Джон, Кріс Мартін, Ліззо, Біллі Айліш, Джон Ледженд, Кейсі Масґрейвс, Кіт Урбан й інші відомі персони.

Концерт, який одночасно транслюватимуть три американські телемежежі «NBC», «ABC» і «CBS», також інформуватиме про пандемію посередництвом інтерв’ю з експертами в царині охорони здоров’я.