Новини

Леді Ґаґа зібралася заводити дітей

6 декабря 2019

Стефані Джерманотта, вона ж – Леді Ґаґа, поділилася задумами на найближче десятиріччя. У продовж цього хронологічного відтинку виконавиця, як вона розповіла ютюб-каналу «NikkieTutorials», планує таке:

«Більше музики та жодного виходу на пенсію найближчим часом… Усі види різноманітної музики. Я бажаю створити більше фільмів, я хочу мати дітей, і я хочу мати косметичну компанію своєї мрії. Я живу своїми натхненнями саме зараз, у цю мить. Коли я надихаюся, я роблю все й одразу. Буде купа шаленого, що я зроблю протягом наступного десятиріччя. Я просто не знаю, що це саме буде, тому варто чекати на щось іще шаленіше».

У програмі співачка й акторка показала косметичну продукцію та пояснила, як пристрасть до макіяжу та її здатність до трансформації призвели до того, що вона створила своє естрадне альтер-его:

«Я люблю макіяж. Я відкрила себе за допомогою макіяжу, саме він зробило мене прекрасною. Це те, що спонукало мене почуватися красиво, саме це спонукало мене винайти Леді Ґаґу, оскільки я поглянула у дзеркало та подумала: Мені не подобається те, що я бачу, і я не почуваюся добре, тож мені потрібно просто зараз почати малювати. Відтак я зробила дещо таке, що мені подобається».

Гітмейкерка «Shallow» сподівається, що її продукція підсилить упевненість тих, хто користується цією косметикою.

«Доброта – це ключ до цього всього. Ми хочемо, щоб ви любили себе», – зазначила Леді Ґаґа.