Новини

Леді Ґага спростувала чутки про роман із Бредлі Купером

28 февраля 2019

У глядачів піднялися брови, коли співачка виконувала «Shallow» на церемонії Американської кіноакадемії 24-го лютого. А все тому, що виступ із Бредлі Купером видався аж надто інтимним. І це сколихнуло в мережі струмінь обговорення. Ведучий Джиммі Кіммел запросив артистку на своє шоу в середу, щоб уточнити, чи крутять вони роман.

«У вас із Бредлі був такий зв’язок, що люди миттєво (думаю, це комплімент) почали казати: «Вони мають зустрічатися. Вони мають бути закоханими»», – звернувся Джиммі до переможниці «Греммі».

Але Ґаґа припинула спекуляції словами: «Передусім, соцмережі, відверто кажучи, – це туалет Інтернету. І те, що там коїться з поп-культурою – жах».

32-річна співачка також розповіла Кіммелу: інтимна вистава була тим, що вони з Бредлі хотіли передати публіці, коли вийшли на сцену.

«Люди побачили любов. Здогадуйтеся, що ми хотіли вам показати? Це пісня про кохання. Фільм «Народження зірки» – це історія кохання», – пояснила Ґаґа.

Стефані Джерманотта продовжила: «За задумом виступу, нам було важливо постійно підтримувати зв’язок. Коли ви співаєте пісню про кохання, то хочете, щоб люди це відчували».

На додаток артистка підкреслила, що їхня «хімія» була лише акторською грою: «Я – артистка! Схоже, ми добре виконали свою роботу».