Новини

Леді Ґаґа, Пінк, Майлі Сайрус й інші знаменитості долучилися до запису двох альбомів-присвят Елтонові Джону

16 марта 2018

На обох дисках будуть кавери хітів співака, які він створив із Берні Тапіном – своїм головним автором текстів пісень.

«У нас два геть різні альбоми: «Revamp» – це здебільшого поп, а «Restoration» – кантрі, – зазначив Елтон Джон у заяві. – Боже, ми заручилися підтримкою стількох великих митців, які записуватимуть наші пісні. Це неймовірно».

«Revamp» включатиме кавери, виконані Мері Джей Блайдж, Аллесією Кара, Coldplay, Майлі Сайрус, Florence and the Machine, Леді Ґаґою, The Killers, Mumford & Sons, Пінк і Logic’ом, Q-Tip’ом і Демі Ловато, Queens of the Stone Age, Едом Шираном, а також Семом Смітом. Про платівку Елтон розповів:

«Я створив список бажаних людей, яких я люблю, і запропонував їм співпрацю. На подив більшість із них сказали «так». Тож у нас є дивовижна різношерста команда».

Тим часом у запису «Restoration» взяли участь такі кантрі-артисти, як Вінс Ґілл, Міранда Ламберт, Little Big Town, Марен Морріс, Brothers Osborne, Кріс Стейплтон, Дон Генлі та Доллі Партон. Джон зазначив, що цей альбом є проектом Тапіна:

«Він об’єднав у списку як нових, так і легендарних кантрі-виконавців».

Іще Елтон додав: «Це завжди неймовірний комплімент, коли артист так любить твою пісню, що витрачає час на її переробку. Ми з Берні як автори пісень у захваті, коли співаки, котрими ми захоплюємося та яких поважаємо, ті, що долучилися до запису «Revamp» і «Restoration», здійснили вибір та додали власний унікальний шарм у процес. Це означає, що наша музика все ще актуальна, і врешті-решт наші пісні продовжують знаходити нових слухачів».