Новини

Левітація автомобіля та цеглин: переглядайте кліп на «Thotiana Remix» Карді Бі та Blueface

18 февраля 2019

Карді Бі та Blueface поділилися офіційним кліпом на спільний трек «Thotiana Remix». У ньому дует танцює перед цегляною стіною, складники котрої виснуть у повітрі. Ще понад хмарами витає ретро-автомобіль. Великим планом з’являється пачка готівки. Численні танцюристки трусять сідницями.

Оригінальна версія «Thotiana» була представлена в другому мікстейпі Blueface «Famous Cryp», який артист видав торік. Нещодавно під пісню влаштувала фристайл Нікі Мінаж, в ще YG підготував її ремікс.

Це – вже друге сумісне творіння Карді, представлене за тиждень. Раніше публіка ознайомлювалася з композицією, котру реп-артистка підготувала з Бруно Марсом.

Нещодавня церемонія «Греммі» стала історичною. Карді Бі дісталося місце в музиці як першій сольній виконавиці, платівку котрої охрестили «Найкращим реп-альбомом». Поряд із утіхою від перемоги на знаменитість чекали різкі відгуки критиків. Останні стверджували: вона не заслуговує на трофей. Карді відповіла тим, що «надірвала дупу» задля перемоги. Леді Ґаґа підтримала колегу.