Новини

Ліам Ґаллагер назвав Кельвіна Гарріса «нудним» і порівняв його з офісними працівниками

21 сентября 2017

Колишній лідер гурту Oasis нині готує дебютний сольник «As You Were», який планує представити 6 жовтня. Перед релізом Ґаллагер поспілкувався з представником журналу «Huck» і відповів на питання про те, які зміни відбулися в його житті після відходу від музики.

Іще йому запропонували поділитися міркуваннями стосовно думки, що діджеї нині стали новими рок-зірками. На це Ліам відповів: «Та невже? Ні, у моєму світі цього не сталося. Що, Кельвін, трясця, Гарріс? Найнудніша, щоб його, особа? Чорт забирай, приятелю… Я скажу тобі, ким вони стали – новим офісним планктоном!».

А от чи вважає артист себе найвидатнішою живою іконою рок-музики, Ліам відповів дещо скромніше: «Це сказали інші, і я хочу вірити, що вони не помиляються».

Також артист додав: «Думаю, люди почали усвідомлювати, кого вони втратили. Когось, хто на сто відсотків у цьому; когось, хто не годує людей нісенітницями».

Згадав артист і про свій гурт. «Я, безумовно, не руйнував Oasis. Я, щоб його, люблю Oasis. Чому я маю його руйнувати? Це те, що, трясця, дратує мене. Але справжні шанувальники Oasis не розпорошуються на два боки. Вони реагують якось так: «Трясця, вони удвох»».

Раніше свою нищівну критику на Гаррі Сталса спрямував і Ноель Ґаллагер, порівнявши музичні таланти останнього з композиторськими здібностями свого кота.