Новини

Ліам Пейн і Зедд улаштували для лондонців пересувний вуличний концерт

21 сентября 2017

Ліам Пейн і Зедд дивували перехожих у Туманному Альбіоні, коли готували екранізацію сумісного треку «Get Low». У день знімань кліпу вони прогулювалися вулицями міста з музичними інструментами. Зацікавлені в імпровізованому концерті могли наблизитися до виконавців майже впритул. Іще знаменитості прихопили з собою хореографічну підтримку.

Пейна і Зедда з танцюристами, мікрофоном і синтезатором можна було зустріти в найзавантаженіших територіях Лондона. Зокрема – на  Трафальгар-сквер, Оксфорд-стріт і в Ковент-Гарден.

 

В описі до ролика Зедд зазначив: «Ліам і я вирішили поїхати до Лондона та влаштувати несподіванку фанам на вулицях, виконуючи «Get Low». Ми обидва носили наплічники з колонками. У Ліама був мікрофон, а в мене – невелика клавіатура. Ми пройшлися по найбільш публічних із тих, які могли собі уявити, місцях, щоб виконати це з камерами, котрі слідували за нами. Сподіваємося, вам було весело за цим спостерігати».

Раніше діджей розповів про залучення учасника One Direction до створення «Get Low»: «Без Ліама я, можливо, ніколи б не завершив цю пісню. Він дійсно довів її до того стану, якого я б не досягнув, і мені подобається те, що вийшло. Це, певно, найбільш урбаністична пісня, яку я робив. Вона настільки чіпляється, і через деякий час ти її починаєш ненавидіти через це».

Із моменту видання цього літа трек «Get Low» досяг 91-го місця у «Billboard Hot 100» і 21-го – у чарті «Top 40 Radio». Він перетнув позначку в 105 мільйонів електронних стримів. Композиція стала другим релізом Ліама як сольного виконавця після його з Quavo синглу «Strip That Down».