Новини

Ліам Пейн облаштував собі куточок слави

16 января 2018

Де знаменитості зберігають свої преміальні статуетки? Коли кількість нагород зростає, артисти шукають для них вільний простір. Учасник One Direction Ліам Пейн, певно, любить, щоб його музичні трофеї, серед яких і шість нагород «BRIT Awards» (здобуті в складі гурту), завжди були перед очима. Тож він обрав для них особливе місце.

«Я збудував барну ділянку. Що ж, кажу, що збудував, але в мене немає інструментів. Тож я собі уявив цю барну територію в будинку й те, як усі нагороди там стоять», – поділився виконавець в інтерв’ю для британської газети «The Sun».

До слова, Ліам і його дівчина Шеріл, а також їхній 10-місячний син Беар нещодавно переїхали в маєток, що в графстві Суррей, Англії.

Поп-артист має певну практику, якщо йдеться про виголошення промов під час отримання нагрород. Коли потрібно було виходити на сцену, забирати статуетку та звертатися до публіки, саме йому в гурті відводилася роль спікера. 

Про свої дві цьогорічні номінації на «BRITs», у які він потрапив завдяки сумісному з американським репером Quavo трекові «Strip That Down», артист мовив: «Не можу повірити в це. Це дуже тішить моє серце. Добре бути номінованим. Ми чимало подорожуємо та їздимо до Америки, тож це сприймається як щось дуже особливе. Промова нині на моїх плечах. Усе гаразд, оскільки я був спікером у 1D (One Direction), я був представником колективу. Люди часто запам’ятовують промови».

24-річний музикант нещодавно також об’єднував зусилля з Рітою Орою. Разом вони записали пісню «For You», котра стала саундтреком до фільму «П’ятдесят відтінків свободи».

Проте Ліам, як виявилося, не читав жодної книжки, за якою екранізували три інтимні історії. «Я не думаю, що вона спрямовані на мій віковий діапазон. Я читаю небагато. Останньою книгою, яку я прочитав, була «Відновлення» Рассела Бренда, у якій викладено дійсно цікавий погляд на речі. Це дивовижно».

Документальна історія Рассела – це одкровення про його боротьбу з нарко-, алкогольною та сексуальною залежністю, а також – розповіль про ставлення стендап-коміка й актора до слави.