Новини

Ліам Пейн переконаний: за його будинком стежить привид

5 мая 2020

Що тільки не привидиться людині, коли вона сама вдома. Гітмейкер «Bedroom Floor» бажає заскочити непроханого гостя на гарячому. Біля його оселі, уважає Ліам, вештається підозріла особа. І йдеться не про шалених переслідувачів чи злодюжок, які почасти навідуються до знаменитостей, а про паранормальну істоту.

Пейн пригадав:

«Якось уночі я був у ліжку й почувся удар. Постарався зробити все, до чого вдавалися в телесеріалі «Пригоди примар/Ghost Adventures».

Сиджу такий у своїй кімнаті й питаю: «Хто там? Це ви там щойно грюкали?» Потім увімкнулося світло в моєму гардеробі, двері котрого були зачинені, там щось прослизнуло. Це було справжнісіньке безумство».

Член One Direction поділився: випадок його неабияк нажахав, але він планує влаштувати розслідування.

У ролику на ютюбі виконавець додав:

«Я збираюся зняти відео, дослідити, чи зможу я щось знайти, тому що мені подобаються ці речі. Це достобіса лякає, не зрозумійте мене неправильно, але це весело».

Ліамові не вперше увижаються примари. Ще 2017-го він розповів, що його тодішня супутниця Шеріл відмовилася ночувати у спальні після того, як їй сказали про переслідувача.

Пейн мовив:

«У нас дійсно прекрасне місце, і коли Шеріл була при надії, ми були там, у Лос-Анджелесі, але в нас у спальні блукав привид. Її мама вийшла кудись з моєю економкою, якась жінка підійшла до них і сказала: «У вас удома завівся привид. Це людина. Він носить армійську сорочку та штани карго, у яких блукає довкола». Це була просто випадкова жінка з вулиці. Вона описала їм цю людину – чоловіка, який знімав із гелікоптера кадри для «Парку Юрського періоду», він – привид у моєму домі. Його звуть Алан. Це смішно. Я ніколи його не бачив, але знав, що в цьому будинку світло загоралося о третій ранку. Вагітна Шеріл не залишилася б у горішній кімнаті».